Bakan Kahya Bakan ve Vekillerle Görüştü

Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya Ankara’daki temaslarına ve ziyaretlerini sürdürüyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Anayasa Mahkemesi Üyesi Yıldız Seferinoğlu, Tarım ve Orman Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürü Dr. Mustafa Altuğ Atalay,  Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve  Rize Milletvekilimiz Muhammed Avcı, Gençlik ve Spor Eski Bakanı ve  Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak ve daha birçok Ardeşen’li isimle bir araya geldi.

Ankara’da Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan'ı makamında Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Çamlıhemşin Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu, Hemşin Belediye Başkanı Halim Kazim Bekar, Tunca Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz ve Ardeşen Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Hatipoğlu ile birlikte ziyaret eden Başkan Kahya İlçe ve bölge ile ilgili proje ve yatırımlardan bahsederek destek istedi.

Başkan Kahya ayrıca; Eski Gıda Kontrol Genel Müdürü Mümtaz Sinan, Tarım ve Orman Bakanlığında daire müdürü Ferhat Çağlar ile birlikte, Tarım ve Orman Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürü Dr. Mustafa Altuğ Atalay’ı ziyaret ederek ziyaret ettik İlçe ve bölge için düşündükleri projeler hakkında fikir alış verişi yaptı.

Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya ayrıca; Anayasa Mahkemesi Üyesi Yıldız Seferinoğlu, Gençlik ve Spor Eski Bakanı ve Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurulu Üyesi Harun Mertoğlu, Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu Üyesi ve Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Genel Sekreteri Kemal Şamlıoğlu, ARİMDER Dernek Başkanı ve Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Macit Moral, Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğünde Şube Müdürü İbrahim Uzunmehmetoğlu, Hasan Varelci, Hacı Bayram Veli Üniversitesinde Şube Müdürü Ahmet Ali Demiroğlu ve Salih ÖRSOĞLU ile bir araya geldi.