ARDOFF'tan Başkanımız Avni KAHYA'ya Ziyaret

Belediyemiz ve Ardeşen Off Road Kulübü (ARDOF) olarak 13-14 Temmuz 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Doğu Karadeniz  OffRoad  2. Ayak yarışlarına katılacak olan yerli ve yabancı sporcular 15 Temmuz şehitleri anma programı içinde yarışacak.

Temmuz ayının ikinci haftasında yapmayı düşündüğümüz ve katılımcı ülkeler arasında sosyal, kültürel ve sportif manada dostluk bağları kurma adına konusunda yapılması planlanan Uluslararası Doğu Karadeniz Off Road 2. Ayak yarışları kapsamında 15 Temmuz Şehitleri anma törenleri de yapılacak.

Belediyemiz ve Ardeşen Off Road Kulübü (ARDOF) olarak 13-14 Temmuz 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan, ülkemizin çeşitli İl ve İlçeleri başta olmakla birlikte Azerbaycan, Gürcistan ve Irak'tan 25 araç 80 yarışçı, hakem ve teknik heyet olmakla birlikte 160 kişinin görev alacağı Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu TOSFED tarafından düzenlenecek olan Doğu Karadeniz  OffRoad  2. Ayak yarışları için ARDOFF Kulüp Başkanı Ali SARUHAN ve Üyeleri Belediye Başkanımız  Avni KAHYA'yı  Makamında Ziyaret etti.

Konu hakkında fikir alış verişi yapan organizasyon heyeti, yapılacak olan bu yarışın şehitlerimizi anma noktasında çok özel bir yarış olacağının altını çizdi.