Ardeşen ve Ardeşen Gençliği Kazanacak

Ardeşen ve  Ardeşen Gençliği Kazanacak

Tarihinde bir çok ulusal ve uluslararası başarıya imza atmış olan Ardeşen Belediye Spor Kulübü 2019-2020 yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Ardeşen Belediye ve Belediye Spor Kulübü Başkanı Avni Kahya Başkanlığında yapılan toplantıya katılım tamdı. 2019 yılı faaliyet ve 2020 yılı yeni branşların, faaliyet yol haritası ve proje üreterek sahaya yansıtacak yeni kurulların oluşturulma kararlarının alındığı toplantıda, Başkan Kahya yönetim kuruluna hitaben Spor kulübünün her faaliyeti ilçeye ve ilçe gençlerine yönelik olup onları özellikle zararlı alışkanlıklardan uzak tutarak spora ve güzel ahlak çerçevesinde iyi dostluklar kurmaya sevk etmek olduğunun altını çizdi.

Toplantıda 2019 yılı ve 2020 yılı değerlendirmeleri yapıldıktan sonra her üye kendi dalında fikir beyan ederek ilçe, bölge ve geleceğimizin mihmandarları gençlerimiz için ortak paydada buluşuldu.

Toplantı sonrası Ardeşen Belediye ve Belediye Spor Kulübü Başkanımız Avni KAHYA bir mesaj yayımladı.

Başkanımız KAHYA; "Ardeşen Belediye Spor Kulübü yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. 2019 yılı değerlendirmesi ve  2020 yılı faaliyetler, yeni branşlar ve kurulacak olan yeni birimler hakkında  fikir alışverişinde bulunduk. Oldukça verimli sonuçlar elde ettiğimiz toplantımıza iştirak eden Rafting Federasyon Başkanımız Fikret YARDIMCI, Belediye ve Spor Kulübü Başkan Yardımcımız Kenan HATİPOĞLU, Rize Belediye Başkan Yardımcımız Coşkun YEĞEN, İl Genel Meclis Üyemiz İbrahim ÖNDER, İstanbul Tüm Ardeşenliler Dernek Başkanımız Adem AKBENİZ,  İlçe Spor Müdürümüz Ali Osman ÖNÇIRAK, Belediye Meclis Üyelerimiz Gürkan EKSİLMEZ, Hatice TEKTAŞ, Kulüp Denetim Kurulu Üyemiz Erdal KAPTAN, DOKADAK Başkanımız Dursun Ali  DEMİROĞLU, ARDOF Başkanımız Ali SARUHAN, Milli Takım Antrenörümüz Yasin MAKAR ve Kano Temsilcimiz Hamza DERECİ'nin katılımlarıyla tamamladığımız yönetim kurulu toplantımız İlçemize, Bölgemize ve Ülkemize hayırlar getirmesini yüce Mevla-m dan niyaz ederim." Dedi.