Ardeşen Millet Bahçesi Projemiz Hayat Buluyor

İlçemizde yapımı planlanan Millet Bahçesi için proje çalışmaları başladı.

Belediye Başkanımız Avni KAHYA’nın marka şehir projesi olarak nitelendirdiği Millet Bahçesi için ilk adım atıldı.

Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığı yetkilileri Ardeşen’e gelerek projeye ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Ulaştırma ve Alt Yapı Genel Müdürü Necdet SÜMBÜL, Basın Müşaviri Turan ÖZYANIK, 11. Bölge Müdürü İhsan GÜMRÜKÇÜ, müdür yardımcısı Bilal TİMUR Ardeşen’e gelerek Millet Bahçesi projesi hakkında Belediye Başkanımız Avni KAHYA ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Projenin hayata geçeceği alana giderek incelemelerde bulunan heyet daha sonra ilçeden ayrıldı.

Belediye Başkanımız Avni KAHYA, yaptığı açıklamada “İlçemiz Liman arkasında düşündüğümüz Millet Bahçesi Projemizin incelemesini yaptıktan sonra proje çalışmalarının yapıldığı çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik.” Dedi.