Ardeşen MHP İlçe Başkanından Başkan Kahya'ya Ziyaret

Ardeşen MHP Ardeşen İlçe Başkanı Cemil Bayrak ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya'ya ziyarette bulundu.

Geçtiğimiz aylar içinde Ardeşen MHP İlçe başkanlığında görev değişikliği yaşanmış ve İlçe Başkanı Serkan Esirgemezin yerine Ardeşen İlçe Başkanı olarak Cemil Bayrak göreve getirilmiş idi. Bayrak göreve yeni yönetimiyle birlikte geldi.

MHP Ardeşen İlçe teşkilatı olarak Belediye Başkanı Avni Kahya'yı makamında ziyaret ederek İlçe ve gündemle ilgili fikir alış verişlerinde bulundular.

Ziyaretle ilgili Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya şunları kaydetti; "MHP Ardeşen İlçe Başkanı Cemil BAYRAK ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini halka hizmet makamımızda misafir ettik. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederken, İlçede üstlendikleri İlçe Başkanlığı görevinde kendisine ve yeni  yönetim kurulu üyelerine de çalışmalarında başarılar dilerim." Diye konuştu.