Ardeşen Köprüköy İlköğretim Okulunda İnceleme

Ardeşen ilçe Milli Eğitim bünyesinde hizmet veren Köprüköy İlköğretim Okulu bahçesinin hemen yanı başında yükselen kayalık alanda meydana gelen çatlaklar İlçe erkânı tarafından incelendi.

Ardeşen İlçesinde eğitim öğretimine faal olarak devam eden Köprüköy İlköğretim Okulu son günlerde yaşanan kaya kopmaları ile adeta diken üzerinde. Okul bahçesini çeviren duvarların hemen yanında yükselen kayalık alanda zaman zaman meydana gelen kaya kopmaları ile tedirgin olan okul yönetimi durumu yetkililere iletmesi üzerine, İlçe Kaymakamlığı, İlçe Belediyesi, İl Genel Meclisi Üyeleri, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce oluşan bir ekip bahse konu olan alanda incelemelerde bulundu.

Ardeşen İlçe Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya, İl Genel Meclis Üyeleri İbrahim Önder ve Cumali Hakyemez, Belediye Meclis Üyelerinden Fatih Öney, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Reşat Yazar ve Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yetkililer, Ardeşen Köprüköy İlkokulunda bir takım incelemelerde bulunarak, konu hakkında fikir alış verişinde bulundular.

İvedilikle çözüm bulunması gerektiğinin altı çizilen sorun ile ilgili sürecin başlatıldığını belirten yetkililer tarafından; “Olayın bir eğitim yuvasını tehdit etmesi bizim hızlı hareket etmemizi esas kılmaktadır.” İfadelerine yer verildi.