Ardeşen Kaymakamlığından Duyuru

Ardeşen İlçesinde Toplantı ve Gösteri Yürüyüşü Yer ve Güzergâhının İlan Edilmesi.

Ardeşen İlçe Kaymakamlığı yazı işleri müdürlüğünce Ardeşen İlçe ve Tunca Beldesinde Toplantı ve Gösteri Yürüyüşü Yer ve Güzergâhları belirlenerek kamuoyuna ilenen duyuruldu.

Kaymakamlık duyurusunun içeriğinde şunlara yer verildi; 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu gereği Ardeşen’de toplantı ve gösteri yürüyüş yer ve güzergâhı ile afiş ve pankart alanı Kaymakamlık makamının 28.01.2021 ve 92 sayılı oluru ile belirtilmiştir.

Bu nedenle; 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununun 6’ıncı maddesi ile aynı Kanunun uygulanmasına dair yönetmenliğin 3. Maddesi uyarınca belirlenen toplanma, yürüyüş, toplantı yeri dağılma güzergâhı, afiş ve pankart alanları kamuoyuna ilanen duyurulur.

1 No’lu Toplanma Planı.

Toplanma Yeri: Eski Terminal Alanı.

Yürüyüş Güzergâhı: Eski Terminal alanından çıkış ile Ali Yılmaztürk Sokak çıkışı, Atatürk caddesine müteakip hükümet konağından dönülerek, Ziraat Bankasının bulunduğu Kâğıthane Sadabat caddesi üzerinden eski pazaryeridir.

Toplanma Alanı: Merkez Mahallesi Eski PAZAR Yeri’dir. (Dolana deresi yanı)

Dağılma Yeri: Eski Pazar yeri alanının batı kısmında bulunan Beyoğlu caddesi, Cihangir sokak ve Dolana sokak, Kuzey’de Kâğıthane Sadabat caddesi, Doğu’da Merkez mahallesi yolu, Akşemsettin caddesi, Güney’de merkez mahallesi Salihoğlu Halı saha yolu.

Afiş ve Pankart Asma Yeri: Dolana Dersi istinat duvarı ve demir korkuluklar.

2 No’lu Yer Planı:

Toplanma Yeri: Eski Terminal alanı ( hava koşullarına göre Toplantı yeri, Toplantı Alanı olarak değiştirilebilir.)

Yürüyüş Güzergâhı: Eski Terminal alanından çıkış ile Ali Yılmaztürk sokak çıkış, Atatürk caddesine müteakip, PTT binası karşısı Areksan Fırının bulunduğu Ahmet Yesevi caddesinden yeni Terminalde bulunan büyük çadır alanı.

Toplantı Alanı: Fatih Mahallesi ( yeni terminal büyük çadır) alanı.

Dağılım Yeri: Ahmet yesevi caddesi, Niyazi Akay caddesi Terminal yolu.

Afiş ve Pankart Yeri: Sahil Yolu Liman üstü geçiş demir korkulukları ve ayakları.

3 No’lu Yer Palnı:

Tınca Beldesi için

Toplanma Yeri: Merkez Müdahalesinde bulunan Belediye Binası Önü.

Yürüyüş Güzergâhı: Merkez Mahallesi Selamet Tepesindeki Turkcell verici istasyonundan Cumhuriyet caddesi istikametine doğru Merkez Mahallesi girişinde bulunan Belediye Binası önü.

Toplanma Alanı: Merkez Mahallesinde bulunan Selamet tepesi Turkcell verici istasyonunun önündeki 500 metrekarelik alan.

Dağılma Yeri: Tunca Belediyesi Belediye Binası önünden geçen Eskiarmutluk Köyü yolu güzergâhı ile Merkez Mahallesi girişi istikameti olarak tespit edilmiştir.

Afiş ve Pankart Asma Yeri: Toplantı alanı Selamet tepesi ile Belediye önü Merkez Mahallesi girişine kadar olan yerdeki duvar ve demir korkuluklar.