Ardeşen'in Sokakları Ona Emanet

Ardeşen Belediyesi Araç Envanterine Vakumlu yol süpürme aracı Ekledi

Ardeşen Belediyesi, 1 adet vakumlu yol süpürme aracı alarak temizlik filosunu güçlendirdi.

Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya, Belediye bünyesine  alınan vakumlu süpürme aracının kaldırım kenarı, cadde ve sokakları temizleyerek hizmet vereceğini belirtti.

İlçede temizlik konusunda hiçbir sıkıntı yaşanmaması için araç ve ekipman sayısını artırdıklarını dile getiren Kahya, şöyle konuştu:

“Her mahallemize, her sokağımıza standartların üzerinde çöp konteynırı koyduk. Ben hemşerilerimizden şunu istiyorum, ellerine geçen en küçük çöpü dahi çevreye atmasınlar çöp kuyularına atsınlar. Halı hazırda temizlik ekipmanı olarak silici, süpürücü ve toplayıcı babında çalışan makinelerimiz ver iken özellikle cadde üzerinde izmarit, kağıt ve benzeri ince çöp denilen atıkları da toplayacak olan bu Vakumlu yol süpürme aracını envanterimize ekledik.

Belediye olarak belirli periyotlarla filomuzu yenileyip genişleterek çevremize, toplumumuzun sağlığına ve temizliğine verdiğimiz önemi ve duyarlılığı bundan sonra da artırarak sürdürmeye devam edeceğiz. Her zaman ekibimizle birlikte Ardeşen’de halkımızın hizmetkarı olarak çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi.