Ardeşen İlçemizde BASKETBOL Rüzgârı Esti

Belediyemiz tarafından bu yıl 5.si tertip edilen uluslararası Streetboll Sokak basketbol turnuvası 350 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilirken, finalde Rize ve Isparta takımları kıyasıya mücadele etti.

Belediyemizin 5-8 Temmuz 2019 tarihleri arasında düzenlediği, Türkiye’nin çeşitli il ve ilçeleri başta olmakla birlikte yabancı sporcularında katıldığı 5. Uluslararası Streetboll Sokak Basketbol Turnuvası sona erdi.

Belediyemizin mihmandarlığında, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Rize Valiliği, Ardeşen Kaymakamlığı, Spor Toto, Rize İl Spor Müdürlüğü, Ardeşen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Ardeşen İlçe Spor Müdürlüğü, Çaykur ve Ayder Su ’yun katkılarıyla düzenlenen turnuvaya ülkenin birçok yerinden ve yabancı ülke takımlarının katıldığı Basketbol turnuvası kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu.

Turnuva sonunda dereceye giren takımlar şu şekilde sıralandı:

Küçük erkekler:

1.Team Rose (Rize)

2.Sulu Boyalar (Rize)

3.Didiler (Rize)

Büyük Kadınlar:

1.Dangerus (Giresun)

2.Çotanaklar(Giresun)

3.Nata (Gürcistan)

4.Canik2 (Samsun)

5.Maisa (Gürcistan)

6.Canik4 (Samsun)

Büyük Erkekler:

1.Spartaküs (Isparta)

2.Jigubugule(Rize)

3.Fög (Ankara)

4.Hamam Taşı Gümüşten (Ordu)

5.Spartas (Isparta)

6.İskenderun Mets ( İskenderun)

Düzenlenen Ödül Törenine Belediye Başkanımız Avni KAHYA, Belediye Başkan Yardımcısı Kenan HATİPOĞLU, İl Genel Meclisi Üyesi İbrahim ÖNDER,  İlçe Spor Müdürü Ali Osman ÖNÇIRAK, Belediye Meclis Üyesi Fatih ÖNEY, Havva SİNAN, Cumali ÖZDOĞAN, Zafer SUAL, ARBELSAN Şirket Müdürü Numan BALCAN, Turnuva Direktörü Erdal KAPTAN ve Salih NAVDAR katıldı.

Belediyemiz Tarafından düzenlenen muhteşem etkinlik tüm katılımcıların basın mensuplarına verdiği büyük Ardeşen Pozu ile son buldu.