Ardeşen İlçe Müftüsü'ne Hayırlı Olsun Ziyareti

Ardeşen İlçe Müftüsü Mustafa Koç'un emekliye ayrılmasıyla boşalan Ardeşen İlçe Müftülüğüne, Trabzon İl Müftü Yardımcısı Mehmet Genç  atandı. Asaleten atanan Genç'e Belediye Başkanımız Avni KAHYA dan hayırlı olsun ziyareti yapıldı.

Ardeşen İlçe Müftüsü Mustafa Koç'un emekliye ayrılması üzerine geçtiğimiz ocak ayında vekaleten göreve başlayan ve yedi aydır bu görevde vekil olarak kalan Pazar İlçe Vaizi Davut Şentürk Çayeli'nde göreve başlarken, Ardeşen İlçesinde de Asaleten Trabzon İl Müftü Yardımcısı Mehmet Genç getirildi.

Müftü Genç'e ilk ziyaret Belediye Başkanımız Avni KAHYA ve AK Parti Ardeşen İlçe Başkanımız Mustafa TERZİ'den geldi.

Başkanımız KAHYA ve TERZİ İlçe Müftüsü Mehmet Genç'i Makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.