Ardeşen İDLİB’li Kardeşlerini Unutmadı

Türkiye çapında başlatılan İdlib’e yardım kampanyasına duyarsız kalmayan İlçemizde iki Tır dolusu yardım malzemesi toplandı.

Ardeşen ilçesinde çok kısa bir zaman aralığında Kıyafet, Halı, Kilim, Battaniye, Yorgan, Ayakkabı (yeni veya yıkanmış kullanılabilen), Kuru Gıda (raf ömrü uzun) ve Temizlik ürünleri ile ilgili iki Tır dolusu yardım toplandı.

Konuyla ilgili Belediye Başkanımız Avni KAHYA toplanan yardımlarla ilgili; “İDLİB’de ki din kardeşlerimize yardım amaçlı Kamu Kurum/Kuruluşları, Siyasi Partiler, Sivil Toplum Kuruluşları ve Hayır Sever Halkımızın Destekleriyle Ardeşen yine üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapmıştır.

İki gün gibi kısa sürede organize olup, az çok demeden yaklaşık iki Tır dolusu yardım toplanmıştır. Destek veren tüm hemşehrilerimize en kalbi duygularımla teşekkür ederim. Cenab-ı hak niyetlerinizi kabul eylesin.” Dedi.