Ardeşen Düğün Salonu Yeniden Dizayn Ediliyor

Ardeşen Belediyesi bünyesinde uzun yıllar İlçeye ve İlçe Halkına hizmet veren Belediye Düğün ve Çok Amaçlı salon tadilata alındı.

Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya Belediye bünyesinde uzun yıllar Ardeşen’e hizmet veren Düğün ve çok amaçlı salonun yeniden tam kapasite ile işlev hale getirmek için çalışma başlattıkları ifade etti. Başkan Kahya ve beraberinde Başkan Yardımcısı Y. Kenan Hatipoğlu, Belediye Meclis Üyeleri Fatih Öney, Zafer Sual, Gürkan Eksilmez ve proje sorumlusu Mimar Mehmet Akif Kutanis ile salon içi ve dışında yapılacak olan tadilat ve iyileştirme çalışmalarını inceledi.

Başkan Kahya konu hakkında şu ifadelerde bulundu: “Belediye Çok Amaçlı Salonumuzu Komple Yeniliyoruz.Yaklaşık 25 yıl önce yapılan, görsel ve işlevsel olarak günümüz şartlarına uyum sağlayamayan çok amaçlı salonumuzu mimarlarız ile çalışarak yeniden dizayn ediyoruz.

Salonumuzun tadilatı bittiğinde Düğün, Nişan, Kongre, Konser, Konferans ve her türlü faaliyetler için Ardeşen ve bölge halkına hizmet verecek. İlçemize hayırlı uğurlu olsun.” Diye konuştu.