Ardeşen'de Şoförler ve Otomobilcilerle Ortak Mutabakat

Şoförler ve Otomobilciler Sorunlarını Başkan Kahya'ya Anlattı

Ardeşen'de hizmet veren Şoför ve Otomobilciler sorunlarını başkan Kahya'ya anlattı. Taşımacılıkla ilgili hizmet veren Nakliyeciler Kooperatifi ve Minibüsçüler Kooperatifinin ziyaretinden memnuniyetini dile getiren Başkan Kahya şoför esnafının sorunlarını dinledi.

Ardeşen Şoförler ve Otomobilciler Oda Başkanı ile birlikte Nakliyeciler Kooperatifi ve Minibüsçüler Kooperatifi Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya'yı ziyaret ederek şoför esnafının dertlerini ve sıkıntılarını anlatarak, ortak çözüm yoluyla ilgili fikir birliği yaptılar.

Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya ziyaretle ilgili şunları kaydetti;"Ardeşen Şoförler ve Otomobilciler Oda Başkanımız Barış Oğuz, 2 Nolu Nakliyeciler Kooperatif Başkanımız Ali Rıza Yanoğlu, 21 Nolu Minibüsçüler Kooperatif Başkanımız İbrahim Memoğlu ve 81 Nolu Köy ve Mahalle Minibüsçeler Kooperatif Başkanımız Kemal Yerebakan'ile bir araya gelerek şoför esnafımız ve sıkıntıları hakkında uzun soluklu ve güzel neticelerin alındığı bir toplantı düzenledik. Oldukça verimli geçen toplantımıza iştiraklerinden dolayı kendilerine teşekkür eder tüm üyelerine ve esnaf kardeşlerimiz için de Yüce Mevla-m dan kazasın belasız helalinden bol kazançlar dilerim."Diye konuştu.