Ardeşen’de Öğrencilerin Karne Heyecanı

2019-2020 Eğitim Öğretim yılının ilk yarıyıl tatiline giren binlerce öğrencinin heyecanı alınan karnelerle ikiye katlandı. Bu anlamda Ardeşen İlçesinde Eğitim Öğretim vere Köprüköy İlkokulunda karne töreni düzenlendi.

Köprüköy İlkokulunda düzenlenen Karne törenine İlçe Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, Belediye Başkan Vekili Hatice Tektaş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Reşat Yazar katıldı. Heyet törenin ardından; İlçe genelinde binlerce öğrencinin karnelerinin verilerek ilk yarı tatilinin başladığı bu gün itibariyle tüm eğitim camiasına mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ara tatil diledi.

Belediye Başkan vekili Hatice Tektaş karne töreni ile ilgili şu paylaşımı yaptı; “Bugün 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılının ilk yarıyıl tatili. Bu anlamda İlçe Kaymakamımız Ufuk Özen ALİBEYOĞLU ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ali Reşat YAZAR ile birlikte İlçemize bağlı Köprüköy İlkokulunu ziyaret ederek, geleceğimizin şekillenmesinde kendilerine önemli görevler düzen yeni neslin bu önemli günlerinde Karne heyecanlarına bizlerde ortak olduk. Bundan mütevellit eğitim camiasında görev yapan idareci, öğretmen ve öğrencilerimize sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yarıyıl tatili dilerim.” Dedi.