Ardeşen'de Minibüs Sorunları Masaya Yatırıldı

Minibüsçüler Kooperatifinden Başkan Kahya'ya Ziyaret

Ardeşen 21 Nolu Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı İbrahim Memoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri şoför esnafının sıkıntıları ve çözüm önerileri için Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya'yı makamında ziyaret etti.

Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya'yı makamında ziyaret eden 21 Nolu Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı İbrahim Memoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, ilçede minibüsçü esnafının karışlaştığı sorunlar hakkında dertlerini anlatırken, şoför esnafıyla ilgili çözüm önerileri konusunda Başkan Kahya'dan destek istedi.

Oldukça olumlu bir havada geçen toplantı sonunda her iki taraf ta sorunlar ve çözüm önerileri hakkında ortak bir payda da buluştuklarını ve ilerleyen süreçte ilçe genelinde olumlu iyileştirmeler olacağını ifade ettiler.

Ziyaretle ilgili Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya Şunları Kaydetti; "Ardeşen 21 Nolu Minibüsçüler Kooperatifi Başkanımız İbrahim MEMOĞLU ve Şoför esnafımızla bir araya gelerek, şehir içi güzergahı ve minibüs esnafımızın sıkıntıları hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunduk. Gayet verimli sonuçlara ulaştığımız toplantıya katılan 21 Nolu Minibüsçüler Kooperatif başkanı, yönetim kurulu üyeleri ve tüm Şoför esnafımıza teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim." Diye konuştu.