Ardeşen’de Kurulacak Pazar Yeri Dezenfekte Edildi.

Ardeşen Belediyesi İlçede kurulan halk pazarında hizmet veren köy pazarında satış için tezgah açılan alanda dezenfekte çalışması yaptı.

Türkiye’de Korona virüs ile mücadele kapsamında Ardeşen Belediyesi ekipleri de sokak ve caddelerin ardından kapalı pazar yerini kapsamında İlçede köy pazarı olarak açılan yerde kurulacak olan pazar öncesinde yıkayarak hijyenik bir hale getirdi.

Ardeşen Belediyesi pazar yerinin temizlik ve hijyenik bir ortamda olması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bu kapsamda da hayatın normal olarak devam etmeye mecburiyeti olan yerlerde de dezenfekte işlemini ve her türlü temizlik işlerini olabildiğince her türlü tedbiri alarak yerine getirmeye çalışan Belediye ekipleri. Kurulacak pazar öncesinde temizlik çalışması yürüttüklerini belirten Ardeşen Belediyesi; Pazar yerimizin hem temizliğini hem hijyenini hem de pazar yerine gelmek zorunda kalacak olan hemşehrilerimizin hijyenini ve sağlık ve sağlıklı bir ortamda alışverişlerini temin etmek için bütün tedbirlerimizi aldık. Açıklaması yaptı.

Belediye, evimizde kalma ile ilgili de; “Bu süreç hep birlikte tedbir alacağımız bir süreçtir. Evimizde kaldığımız müddetçe hiç kimse birbirine taşıyıcılık faktörünü getirmeyecektir.” İfadelerine yer verildi.