Ardeşen’de Kurban Pazarı İçin Hazırlık Başladı

Ardeşen Belediyesi yaklaşan kurban bayramı öncesi yerli ve şehir dışından gelecek olan kurbanlıklar için Fırtına Mahallesi dere yanında geniş bir alan oluşturdu.

Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya ve Belediye meclis üyelerinin ziyaret ederek çalışmaları yerinde incelediği 100 dönümlük alanda alt dolgu işleminin bitirildiği ve ilerleyen haftalarda da üst yapının inşasına başlanacağı bilgisi verildi.

Ardeşen Fırtına Mahallesi dere yanında dolgu yapılarak kazanılan alanda iş makinelerinin çalışması tamamlanarak, üst yapı için gerekli mimari proje ile kurban hayvan satışlarına zenin hazırlanıyor.

Ardeşen Belediyesi ekiplerince hummalı bir çalışma sürerken, Başkan Kahya ve beraberindeki ekip kurban pazarı kurulacak olan alanda inceleme yaparak çalışmalar hakkında parke, mıcır ve beton santrali Müdürü Erdal Kaptan’dan bilgi aldılar.