Ardeşen’de İhsan Şenocak Rüzgârı Esti

Ardeşen’de konferans veren Dr. İhsan Şenocak’ı dinlemeye gelenlerin oluşturduğu kalabalık salona sığmadı. Yüzlerce kişinin katıldığı konferansı salon dışında ayakta dinleyenler Şenocak’tan yeniden konferans talep ettiler.

Ardeşen Belediyesi ve Ardeşen İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneğinin düzenlediği “Sadece İslam, Yalnız İslam” konulu konferansa konuşmacı olarak katılan Dr. İhsan Şenocak için Belediye kültür merkezi deyim yerinde ise doldu taştı.

Konferansa iştirak edenler salonda yer bu7lamayınca salon dışında ayakta dinledikleri Şenocak için yeniden bir konferans talebinde bulundular.

Konu ile ilgili Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya Şunları kaydetti; “ARİMDER Derneğimizin öncülüğünde Belediyemizin de katkıları ile Ehl-i Sünnet temalı konferans için ilçemizde misafir ettiğimiz kıymetli Dr. İhsan ŞENOCAK hocamızı bu önemli konu hakkında dinleme fırsatı bulduk. Düzenlediğimiz konferansa iştirak ederek tüm hemşehrileimize ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim. Bu ve benzeri konferanslarla halkımızı buluşturmaya devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.