Ardeşen’de Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı

Çanakkale Zaferimizin 105. Yılı ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü Ardeşen ilçesinde çelenk sunumuyla başladı.

Türk askerinin gözünü kırpmadan vatan toprakları için gözünü kırpmadan canını seve seve vermesiyle hafızalara kazınan Çanakkale destanının yazıldığı günden bu güne 105 yıl geçti.

Bu anlamda tüm yurt genelinde olduğu gibi Rize’nin Ardeşen ilçesinde de Corona Virüs nedeni ile tüm etkinlikler kısıtlandı. Çanakkale Zaferimizin 105. Yılı ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü Kaymakamlık önünde çelenk sunumuyla tamamlandı.

İlçe Kaymakamlık binası önündeki Atatürk anıtına Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığının çelenklerinin sunumuyla başlayan programa İlçe Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, İlçe Belediye Başkanı Avni Kahya, Daire Müdürleri, Gaziler ve Şehit yakınları katıldı. Çelenklerin sunumunun ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından günün anlam ve önemine binayen yapılan konuşmaların ardından program Corona Virüs salgını münasebetiyle alınan tedbirler kapsamında sona erdi.