Ardeşen’de 23 Nisan Kutlamaları

Ardeşendeki 23 Nisan Kutlamaları Ardeşen Kaymakamlık Binası önündeki Atatürk anıtının önüne çelenk koyma ile başladı. İlçe Erkânının hazır bulunduğu çelenk sunma töreni İstiklal Marşımızın okunması ve göndere Ay Yıldızı Bayrağımızı çekilmesiyle son buldu.

23 Nisan kutlama programı kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk anıtına çelengi İlçe Milli Eğitim Müdür Ali Reşat Yazar yaparken, törene İlçe Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, İlçe Belediye Başkanı Avni Kahya, İlçe Millie Eğitim Müdürü Ali Reşat Yazar, İlçe Emniyet Müdürü Furkan Fatih Aksoy, Teğmen Erdi Aras, Siyasi Parti Başkanları, Oda Başkanları ve daire müdürleri katıldı.

İlçe Protokol Üyelerinin “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” kutlamaları kapsamında çelenk sunumunda koronavirüse yönelik tedbirler alarak sosyal mesafeye dikkat edilerek dizildiler.

Gün için de kutlama programı çerçevesinde 15:00 ile 18:00 saatleri arasında belediye hoparlörlerinden 23 nisan şarkıları çalınırken, ilçe genelinde bir çok evin de balkon ve camlarının bayrak ve balonlarla süslenmeleri gözlendi.