Ardeşen'de 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82. yıldönümü anma programı Ardeşen Kaymakamlığı önünde çelenk sunum programı ile gerçekleştirildi.

Hükümet Konağı önünde gerçekleşen program, Atatürk anıtına Kaymakamlıkliğimiz ve Belediye Başkanlığımizin çelenklerinin sunumunun ardından saat 09.05’de Kurtuluş Savaşı’nın Başkomutanı ve Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzurunda siren sesleri eşliğinde 2 (iki) dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşımız eşliğinde gönderde bulunan bayrağın yarıya indirilmesi ile başladı.

Günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmalar ve İlçe genelinde yapılan şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere Kaymakammız Ufuk Özen Alibeyoğlu ve Belediye Başkanımız Avni Kahya tarafından verilen plaketlerin ardından anma programı sona erdi.