Ardeşen Belediyesinde Vekil Hatice Tektaş

Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya’nın Şehir Dışında Olması Hasebiyle Vekillik Meclis Üyelerinden Hatice Tektaş’a verildi.

Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya’nın bir takım görüşmeler ve temaslardan dolayı şehir dışında olması hasebiyle boşalan Başkanlık koltuğuna vekaleten Ardeşen AK Parti Belediye Meclis Üyesi Hatice Tektaş geldi.

Ardeşen’de köklü şirketlerden olan Tektaş AVM’nin 9 yıl gibi uzun süre işletme müdürlüğünü yapan ve kariyerine Ardeşen AK Parti Kadın Kolları Halkla İlişkiler Birim Başkanlığı göreviyle devam ettikten sonra 2019 yerel seçimlerinde Başkan Avni Kahya’nın listesinden Meclis Üyesi seçilen de Tektaş; İlçede sosyal ve kültürel alanlarda etkin oynadığı rol ve özellikle yetim, kimsesiz ve yardıma muhtaçlar için yapılan programlarda ön safta duruşu ile tanınmakta.

Başkanlık makamına vekaleten bakan Hatice Tektaş sosyal kimliği, yardım severliği ve güler yüzlülüğü ile tanınmakta.

Hatice TEKTAŞ Kimdir.

1980 yılında Ardeşen’de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ardeşen’de tamamladıktan sonra 1997 yılında Ondokuzmayıs Üniversitesi büro yönetimi bölümünü bitirdi. Üniversite hayatının ardından 9 yıl aile şirketinde işletmeci olarak görev yaptı. 2018 yılında AK Parti Ardeşen kadın kolları halkla ilişkiler birim başkanlığı göreve başladı, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Ardeşen Belediyesi Meclis üyesi olarak seçildi ve halen bu görevi yürütmektedir. Tektaş evli ve 3 çocuk annesidir.