Ardeşen Belediyesi Rafting Takımından Asker Selamı

Van'da yapılan Türkiye Rafting Şampiyonasından Ardeşen'li Sporculardan Barış Pınarı Operasyonuna Asker Selamı

Türkiye Rafting Federasyonu tarafından Van İli Bahçesaray ve Çatak'ta yapılacak olan R4 Türkiye  Rafting Şampiyonasının açılış seremonisinde Ardeşen Belediyesi Sporcularından sınır ötesinde devam eden Barış Pınarı Operasyonunda mücadele eden Mehmetçiğe asker selamı alkış aldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Rafting Federasyonu, WRF Dünya Rafting Federasyonu, Van Valiliği, Bahçesaray Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, Çatak Kaymakamlığı ve Belediyesinin ev sahipliğinde yapılacak olan  R4 Türkiye  Rafting Şampiyonası 2. ayak yarışları için Bahçesarayda yapılan açılış töreninde Ardeşen Belediyesi Rafting sporcuları kürsüye "Vatanın Birlik ve Bütünlüğünü Koruma ve Süriye'dde Akan Mahsum Kanı Durdurma Adına Bariş Pınarı Operasyonunda Mücadele Eden Tüm Mehmetçiklerimize Başarılar Dileriz" pankartı ile çıktı.

Barış Pınarı Operasyonunda mücadele eden kahraman Türk ordusuna Asker selamı da yollayan Ardeşen Belediyesi Rafting Spor Kulübü Sporcuları protokol ve açılış törenine katılanlardan alkış aldı.