Ardeşen Belediyemize Tunceli'den Teşekkür

8-13 Haziran 2019 tarihleri arasında Ülkemizin ev sahipliğinde Tunceli Munzur da yapılan R4 Dünya Rafting Şampiyonasına yarış botu desteği veren Ardeşen Belediye Başkanımız ve Ardeşen Belediyesi Spor Kulübümüzün Başkanı Avni KAHYA'ya organizasyondan teşekkür geldi.

Türkiye'nin ev sahipliğinde Tunceli Munzur nehrinde yapılan ve Brezilya, Bulgarisatan, Çin, Ermenistan, Fransa, Gürcistan, Hırvatistan, Hindistan, İran, İtalya, Kazakistan, Rusya, Sırbistan, Slovakya, Şili, Ukrayna, Venezuela ve Türk takımlarının katıldığı R4 Dünya Rafting Şampiyonasına yarış botu desteği veren Ardeşen Belediyesine şampiyonaya teknik kurulu ve WRF Dünya Rafting Federasyonundan teşekkür geldi.

Tunceli Valiliği ve WRF Dünya Rafting Federasyonunun talebine olumlu yanıt veren, Ardeşen Belediye Başkanımız Avni KAHYA şampiyonaya on adet R4 yarış botu tahsis edildi.

Türk Milli takımlarının da mücadele ettiği şampiyonaya 19 ülke 800 sporcu katılmakta. 8-13 Haziran 2019 tarihleri arasında Tunceli Munzur da yapılacak Dünya şampiyonasında takımlar nehir inişi, RX ve Slalom olmak üzere üç disiplinde birbirlerine karşı mücadele verecek.