Ardeşen Belediye Ekipleri Sokak Hayvanlarına Yem Bırakıyor

Ardeşen Belediyesince Sokak hayvanları için oluşturulan besleme noktasına kedi ve köpek maması bırakıldı.

Belediye tarafından yapılan açıklamada; salgın süresi öncesinde olduğu gibi salgın ve sonrasında da sokak hayvanlarının unutulmayacağın ve yemliklerine mama bırakıldığı ifade edildi.

Özellikle bu süreçte sokak hayvanlarının yalnız bırakılmamasının çok önemli olduğunu vurgulanırken "Pandemi süresince sokak hayvanlarının aç kalmaması adına beslenme odaklarını ve noktalarını arttırıldığı ve bu yemliklere su ve mama bırakıldığı.” ifade edildi.

Belediye Zabıta ekipleri ve özellikle hayvan sever Vesile Şahinkovan’ın gayretli çalışmaları sonucunda Ardeşen İlçe merkezde bulunan Sokak hayvanlarının zor durumda kalmaması için özverili bir çalışma yürütmekteler.