Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya Ankara’ya Çıkarma Yaptı

Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya ve Beraberindeki Başkan Yardımcısı Y. Kenan Hatipoğlu ve Belediye Meclis Üyesi Havva Sinan, Emekli Müsteşar İmdat Akmermer ve İller Bankası Müşaviri Mehmet Yerebakan Ardeşen ve bölge için bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Ankara’daki temaslarına ilk olarak Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdür Yardımcısı Hayatı Özgür’ü ziyaret ederek başlayan Başkan Kahya ve beraberindeki heyet burada Ardeşen’li Emekli Müsteşar İmdat Akmermer ie birlikte, Afyon Baba Tepesi ve Zincir Fidanlık Bölgesi mesire alanına dönüşüm süreci hakkında istişarelerde bulundu.

Ardından; İller Bankası Müşaviri Mehmet Yerebakan ve Belediye Meclis Üyemiz Havva Sinan ile birlikte; İller Bankası Genel Müdür Yardımcıları Emrah Baydemir, Volkan Bektaş, Yatırım Değerlendirme Daire Başkanı Onuray Gözütok ve Uluslararası İlişkiler Daire Başkanı Şevket Altuğ Taşdemir’i ziyaret ederek, Ardeşen için düşünülen Enerji üretimi, Güneş Enerji Tarlası ve Şehir içi su şebeke hattının yenilenmesi konusundaki projelerimiz hakkında istişarelerde bulundu.

Başkan Kahya son olarak; Belediye Başkan Yardımcımız Y. Kenan Hatipoğlu ve Ayhan Önkibar ile birlikte İlçemizin yetiştirdiği önemli isimlerden olan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Basın Müşaviri Turan Özyanık’ı ve Vakıflar Genel Müdür Yardımcısı Erol Ökten’i ziyaret ederek İlçe ve bölge ile ilgili yeni yatırımlar hakkında fikir alış verişinde bulundu.

Başkan Kahya Temaslarıyla ilgili paylaşımlarında şunlara vurgu yaptı; “

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdür Yardımcısı Hayatı ÖZGÜR'u Emekli Müsteşar İmdat AKMERMER ağabeyimizle ziyaret ederek, Afyon Baba Tepesi ve Zincir Fidanlık Bölgesi mesire alanına dönüşüm süreci hakkında istişarelerde bulunarak sürecim takipçisi olmaya devam ediyoruz.

İller Bankası Genel Müdür Yardımcıları Emrah BAYDEMİR, Volkan BEKTAŞ, Yatırım Değerlendirme Daire Başkanı Onuray GÖZÜTOK ve Uluslararası İlişkiler Daire Başkanı Şevket Altuğ TAŞDEMİR’i, yine İller Bankası Müşaviri Mehmet YERABAKAN ve Belediye Meclis Üyemiz Havva SİNAN ile ziyaret ederek, Ortak Sevdamız Ardeşen’imiz için Enerji üretimi, Güneş Enerji Tarlası ve Şehir içi su şebeke hattının yenilenmesi konusundaki projelerimiz hakkında istişarelerde bulunduk. İlgi ve alakalarından dolayı kıymetli Müdür ve Daire Başkanlarımıza teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim.

Ortak Sevdamız Ardeşen için Ankara’daki temaslarımız sürmekte. Bu anlamada Belediye Başkan Yardımcımız Y. Kenan HATİPOĞLU ve Ayhan ÖNKİBAR ile birlikte İlçemizin yetiştirdiği önemli isimlerden olan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Basın Müşaviri Turan ÖZYANIK’ı ziyaret ederek İlçemiz ve bölgemiz ile ilgili yeni yatırımlar hakkında fikir alış verişinde bulundu.

Ankada'daki görüşmelerimiz sürerken, İlçemizin yetiştirdiği ve Türkiye Vakıflar Genel Müdürlüğünde Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Erol ÖKTEN'i, Belediye Başkanı Yardımcımız Y. Kenan HATİPOĞLU ile ziyaret ederek hem hasret giderdik hem de İlçemiz ve bölgemiz ile ilgili yeni projeler hakkında fikir alış verişinde bulunduk.” Paylaşımlarında bulundu.