Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya "10 Kasım Mesajı"

Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya

Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü” dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya bir mesaj yayımladı; "Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete irtihalinin 81. yıl dönümünde tüm yurt genelinde olduğu gibi İlçemizde de saygıyla yad ediyoruz."

Aziz milletimizin tüm fertleriyle topyekûn bir mücadele verdiği Kurtuluş Savaşı'nı zafere ulaştıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milletimizden aldığı güçle büyük başarılara imza atmış, dünya tarihinde saygın bir yer edinmiştir.

Bu düşüncelerle, vefatının 81. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanımız uğruna fedakarca şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı bir kez daha rahmetle, minnetle yad ediyorum.