Adıyaman'da Görevlendirilen Ekip İlçeye Döndü

Belediyemiz bünyesinde görev yapan Belediye İmar ve Şehircilik Müdürümüz Mucahit Parlak ve İmar servisi personellerimizden Mimar Fatih Kabaoğlu; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişiklikleri Bakanlığı tarafından deprem bölgelerindeki hasarlı binaların tespiti için görevlendirildikleri “Adıyaman” İlimizdeki görev sürelerini tamamlayarak İlçeye döndü.

Bu doğrultuda Belediye Başkanımız Avni Kahya Bey; Görevlerini tamamlayarak İlçeye dönen heyete üstlendikleri bu önemli vazife için teşekkür ederek; Asrın felaketi tabir edilen depremlerde hayatlarını kaybeden vatandaşlara yüce Mevla’mdan Rahmet, yakınlarına sabır, yaralılara acil şifalar ve geriye kalanlara da yeniden geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.  Allah bu ve benzeri felaketlerle bizleri ve bu aziz milleti sınamasın. Açıklaması yaptı.