8 Mart Dünya Kadınlar Gününe Özel Konferans

Ardeşen Belediyesi ve Ardeşen İlçe Müftülüğünün ortaklaşa düzenledikleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde İslam’a Göre Alile konusu ele alındı.

Ardeşen Belediye konferans salonunda düzenlenen konferansa konuşmacı olarak Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Dr. Emine Battal konuk oldu. Ardeşen Belediyesi sosyal faaliyetler kapsamında düzenlenen etkinlik kapsamında kadınlara yönelik İslam’a Göre Aile adlı konferans düzenlendi.

Konu ile ilgili Belediyeden yapılan açılamada şunlara yer verildi: “8 Mart Dünya Kadınlar Günü Münasebetiyle İlçe Müftülüğümüz ile birlikte Belediye Kültür Merkezinde Recep Tayip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Sayın Dr. Emine BATTAL’ın katılımları ile “İslam’a Göre Aile” konulu konferans düzenledik. Bundan mütevellit vatanına, bayrağına, milletine ve ümmetine sahip çıkan hayırlı nesiller yetiştirme adına gerek aile içinde, gerekse toplum düzeyinde elini taşın altına koyarak çalışan, emek vererek ter döken tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarız.” İfadelerine yer verildi.