24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Kutlu Olsun

Ülkemizin gazetecilik tarihinde önemli bir yeri olan 24 Temmuz tarihi Gazetecilik ve Basın Bayramı olarak kutlanmakta. Ülkemizde basında sansürün kaldırılması olarak kutlanan Gazeteciler ve Basın Bayramı ile ilgili Belediye Başkanımız Avni KAHYA bir mesaj yayımladı.

Mesleğin gerektirdiği sorumluluğun bilinciyle bireyleri ve toplumu sağlıklı ve eksiksiz bilgilendirmek için çaba gösteren basın mensuplarının kamuoyunun, ülke ve dünyadaki gelişmelere dair gerçek, doğru ve güvenilir bilgiler içeren haberlere ulaşmasını temin etmek için meslek ahlakı ve gazetecilik ilkelerine sadakatle bağlı kalarak bu büyük sorumluluğu üstlenen medya çalışanlarının en özel günlerinden biri olan 24 Temmuz tarihi Gazetecilik ve Basın bayramı ile ilgili Belediye Başkanımız  Avni KAHYA bir mesaj yayımladı.

Başkanımız Avni KAHYA'nın mesajı şöyle; "Dünyanın ve ülkemizin her köşesinde haber alma ve bilgi edinme ihtiyacını karşılamak adına savaşlara, afetlere, acılara tanık olan, her türlü zorluğa rağmen sorumluluk bilinci ve mesai kavramı olmaksızın çalışan basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını en kalbi duygularımla kutlar çalışmalarında başarılar dilerim." Diye konuştu.