24 Kasım Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun

24 Kasım Öğretmenler günü kutlama programı kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce  bir program düzenlendi. Kaymakamlık tören alanında Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayan program İlçe Alparslan Ortaokulu Konferans salonunda devam etti.

Ardeşen Alparslan Ortaokulu Konferans salonunda tertip edilen 24 Kasım Öğretmenler günü etkinliği saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasıyla başladı. Program sırasıyla; göreve yeni başlayan öğretmenler adına Seslikaya Ziya Okutan Ortaokulu Matematik Öğretmeni Şefika Yazıcı’nın Konuşması, protokol konuşmaları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Reşat Yazar, Ardeşen Belediye Başkanı Vekili Fatih Öney ve İlçe Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu’nun konuşmaları, İlçe okulları slayt gösterisi, Alparslan Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Saadet Yılmaz Haşimoğlu’nun “Ben Öğretmenim”adlı şiiri okuması, Koro ve Solo Türküler, 2019 yılında emekli olan öğretmenlere Hizmet Şeref Belgelerinin takdim edilmesi, günün anlam ve önemine binaen hazırlanan videoların sunumu ve şiirlerin okunması, 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili, ilçemiz okulları arasında çeşitli dallarda düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize ödüllerinin verilmesinin ardından program  Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu öğretmenler arası voleybol turnuvalarında dereceye giren okullara ödüllerinin verilmesi ile son buldu.

24 Kasım Öğretmenler günü etkinlikleri hafta boyu yapılan etkinliklerle de yaşatıldı.

Bu doğrultuda; İlçe milli eğitim Müdürlüğü tarafından, Emekli Öğretmen ziyaret edilmesi, Vefat eden öğretmenlerin kabirlerinin ziyaret edilmesi, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğretmenler arası Voleybol turnuvası düzenlenmesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Öğretmen” konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmaları düzenlenmesi gibi faaliyetler yürütüldü.

Programa İlçe Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, Belediye Başkan Vekili Fatih Öney, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Reşat Yazar, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Gökçay, Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu, Daire müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı.