24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

Belediye Başkanımız Avni KAHYA’dan Öğretmenler Günü Mesajı

İçinde bulunduğumuz 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri pandemi tedbirleri kapsamında kısıtlanırken. İl ve İlçelerde sadece çelenk sunma Töreniyle tamamlanacak.

Bu bağlamda Belediye Başkanımız Avni KAHYA 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

“Dünyadaki en onurlu mesleklerin başında olan öğretmenlik; emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli, saygın bir meslektir.

Ülkemizin çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmasında, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı geleceğe hazırlayan öğretmenlerimiz dün ve bugün olduğu gibi yarın da geleceğin mimarı olmaya devam edeceklerdir.

Öğretmenlerimizden beklentimiz; çocuklarımıza ve gençlerimize, düşünmeyi, düşünerek bilgi üretmeyi, araştırmayı, sorgulamayı, akılcılığı ve bilimselliği öğretmeleri, onları eleştirel düşünce sistemine sahip, kişilikli, kendine güvenen, ülkesini ve Milletini seven bireyler olarak yetiştirmeleridir.

Biliyoruz ki Öğretmen işe değil derse gider. Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü en içten duygularımla kutlar, ebediyete intikal edenlere Allah’tan rahmet hayatta olanlara da sağlık ve afiyetler dilerim.”

Avni KAHYA Belediye Başkanı