Ardeşen’de Referandum Ziyaretleri Sürüyor
Paylas

16 Nisan’da yapılacak Referandum öncesi yeni anayasa ve başkanlık sistemiyle ilgili AK Parti Ardeşen ilçe teşkilatı ve İlçe Belediye Başkanı Hakan Gültekin Kamu ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

Yapılan ziyaretler 16 Nisan’da yapılacak olan Referandumda neden EVET denilmesi gerektiğinin altı çizildi.

Yapılan ziyaretler kapsamında İlçe Kaymakamı Emrah Yılmaz, İlçe Özel İdare Müdürü Şükrü Yapıcı,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Reşat Yazar, İlçe Müftüsü Mustafa Koç ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ali Osman Önçırak’ı makamında ziyaret ettiler.

Yapılan ziyaretler sonrası Başkan Gültekin bir açıklama yaptı. Gültekin; Kamu kurumlarına yapmış olduğumuz ziyaretler kapsamında bizlerle olan AK Parti Ardeşen İlçe Başkanım Sadık Bayraktar’a, İl Meclis Başkan Vekili Zekeriya Bozkan’a, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Hatipoğlu ve Numan Balcan’a, Belediye Meclis Üyeleri Mahmut Özyanık’a, Yunus Önkibar ve Mustafa Okuşa teşekkür ederim.

Ülkemiz çok zor bir dönemeçten geçmektedir; Yapılacak olan bu referandum ülkemiz ve milletimiz için çok  çok önemli.  Unutulmamalıdır ki kullanacağımız her oy gelecek nesillere yansıyacak ve yeni Türkiye’yi şekillendirecektir.

• Ardeşen’de Referandum Ziyaretleri Sürüyor

28.04.2017 15:26 | 83