Başkandan Otizm Farkındalık Günü Etkinliği
Paylas

Onların Farkına Varalım! 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü ile başlayan ve Nisan ayı boyunca Dünya Otizm Farkındalık Ayı olarak devam etmektedir.

Bu bir aylık süreçte çocuklarımıza ve ailelere yönelik eğitim planlamasının önemi ve öncelikleri gibi konular konuşulmalıdır.

Her 68 çocuktan birinde görülen otizme kayıtsız kalmamalıyız.
Bu anlamda Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin Otizimli çocuklar ve velileriyle bir araya geldi.

Ardeşen Belediyesinin ev sahipliğini yaptığı Programa İlçe Belediye Başkanı Hakan Gültekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Reşat Yazar, Güneysu Kızılay – Şükrü – Nurten Topçuoğlu Özel Eğitim Uygulama Merkez Müdürü Ramazan Çiçekli, Belediye Meclis Üyesi Mahmut Özyanık, İlçe Emniyet Müdürlüğünde Komiser Yardımcısı Adem Asan, Ardeşen Engelliler Derneği Başkanı Ziya Kutanis, Özel Güzel Annem Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Ali Tekin Mollamehmetoğlu, Kuyumcu Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Şenol Kuyumcu, Alparslan Ortaokulunda Görevli Özel Eğitim Öğretmeni Şükriye Kuyumcu, Nene Hatun Anaokulu Müdür Yardımcısı Nurcan Özçelik Aslışen, Ardeşen Sosyal Hizmet Merkezinde görevli Sosyolog Elif Dedecan, Aynı Merkezde Öğretmen olan Pınar Doğan, Çocuklar ve Velileri kayıldı.

Verilen kaynaşma yemeğinden sonra protokol çocuklar in hazırlanan hediyeleri dağıttı. Program toplu hatıra fotoğrafı çekiminin ardından tamamlandı.

• Başkandan Otizm Farkındalık Günü Etkinliği

28.04.2017 07:52 | 59