Bahar Mahallesi Yolumuz Hayırlı Olsun
Paylas

Bahar Mahallemizin tamamlanan yolunun açılışında konuşan Belediye Başkanımız Hakan GÜLTEKİN ilçeye bağlı tüm mahallelerde başlatılan yol genişleme, Su, Menfez, Yol betonu, taş ve perde beton duvar çalışmalarının % 90’ını tamamlandığını belirtti.

Belediyemiz tarafından mahallelerimizde başlatılan yol genişletme ve beton yol çalışmaları kapsamında Bahar Mahallemizde tamamlanan 1500m perde duvar ve 1500m beton yolun açılışı dualarla yaptık.

Bugün Bahar Mahallemizde yapılan yol açılışa AK Parti Rize Eski Milletvekilimiz Lütfi ÇIRAKOĞLU, İlçe Belediye Başkanımız Hakan GÜLTEKN, AK Parti Rize İl Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Kutanoğlu, AK Parti Ardeşen İlçe Başkanımız Sadık BAYRAKTAR, MHP Ardeşen İlçe Başkanımız Serkan ESİRGEMEZ, İller Bankası Yönetim Kurulu Üyemiz Mehmet YEREBAKAN, Rize İl Genel Meclis Başkan Vekilimiz Zekeriya BOZKAN, İlçe Müftümüz Mustafa KOÇ,  Daire Müdürlerimiz, Ardeşen Mahalle Muhtarlar Dernek Başkanımız Şükrü ERGÜN, Bahar Mahallesi Muhtarımız Yavuz ATASEVEN, Muhtarlarımız,  Belediye Meclis Üyelerimiz, Belediye Çalışanlarımız, AK Parti Kadın Kolları Başkanımız Saniye ER ve Üyeleri, Banka Müdürlerimiz,  STK Temsilcilerimiz ve mahalle sakinlerimiz katıldı.

Açılışta İlçe Belediye Başkanımız Hakan GÜLTEKİN ve AK Parti Rize Eski Milletvekilimiz Lütfi ÇIRAKOĞLU birer konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından, AK Parti Rize Eski Milletvekilimiz Lütfi ÇIRAKOĞLU; Bahar Mahallesindeki yol genişletme ve beton çalışmalarında emeği geçenler adına, yol genişlemesine evinin yıkılması pahasına destek veren mahalle sakinlerinden Zafer Altan NEBİOĞLU’na teşekkür plaketi verdi.

Açılış İlçe Müftüsü Mustafa KOÇ’un konuşması ve duasıyla yapılırken açılış sonrası gelen davetlilere mahalle sakinleri ve  muhtar Yavuz ATASEVEN yemek ikramında bulundu.

• Bahar Mahallesi Yolumuz Hayırlı Olsun

28.04.2017 08:59 | 314