Ardeşen’de Yeni Anayasa Konuşuldu
Paylas

Türkiye 16 Nisanda Referandum seçiminde yeni anayasa ve başkanlık sistemi için önemli bir sıvan vermeye hazırlanırken tüm yurtta olduğu gibi Rize ve ilçelerinde de yeni anayasa ve referandum konusunda bilgilendirme toplantıları yapılıyor. Bu anlamda Bugün Ardeşen Belediye Konferans salonunda Ankara Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet İyimaya’nın Katılımlarıyla bir konferans düzenlendi.

Tüm Türkiye’de Yürütülen Referandum Çalışmaları Doğrultusunda AK Parti Rize İl teşkilatı, İlçe ve Belde Teşkilatları da Çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bugün Ardeşen Belediye Konferans Salonunda, Ankara Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet yeni anayasa ve başkanlık konusunda konferans verdi.

Düzenlenen Konferansa AK Parti Rize İl Başkanım Muhammet AVCI, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Ardeşen İlçe Başkan Sadık Bayraktar, Pazar Belediye Başkanı Ahmet BASA, Tunca Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz, Tunca Belde Başkanım Muhammet Fırıncı, İllet Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Yerebakan, Rize İl Genel Meclis Başkan Vekili Zekeriya Bozkan, Ardeşen Mahalle Muhtarlar Dernek Başkanı Muhammet Yazıcı, Köy Muhtarlar Dernek Başkanı Maksur Çırakoğlu, Ardeşen Belediye Meclis Üyeleri,  AK Parti Rize, Pazar, Ardeşen, Tunca, Fındıklı Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ayrıca Üyeleri ve Vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan konferansta açılış ve selamlama konuşmasını AK Parti Ardeşen İlçe Başkanı Sadık Bayraktar yaptı.

Bayraktarın ardından sırasıyla Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, AK Parti Rize İl Başkanı Muhammet Avcı ve Ankara Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet İyimaya söz alarak Yeni Anayasa ve Başkanlık sistemi hakkında geniş bir sunum yaptı. Konferansın son bölümü salonu dolduran kalabalıkla uzun bir süre devam eden karşılıklı soru cevapla son buldu.

Konferansın ardından Ardeşen Belediyesi Başkanlık makamında ağırlanan Ankara Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet İyimaya’ya AK Parti Rize İl Başkanı Muhammet Avcı Kemençe, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin de İlçeyi simgeleyen saat hediye etti.

• Ardeşen’de Yeni Anayasa Konuşuldu

28.04.2017 14:08 | 81