Başkanımız Hakan GÜLTEKİN Gençlerle Bir Araya Geldi
Paylas

Gelişmiş toplumların eğitime verdiği önem aşikâr. Ardeşen Belediyesi sosyal sorumluluk projelerimiz ve eğitime verdiği desteklerin yanı sıra geleceğimizin teminatı olan öğrencilerede gereken önemi vermekte.

Bu anlamda Ardeşen Belediye Başkanımız Hakan Gültekin hafta içi her gün öğle yemeğini ilçede eğitim öğretim veren bir okulun öğrencileriyle birlikte yiyerek, öğrencilerle sohbet imkanı buluyor.

Başkanımız Hakan GÜLTEKİN Bu Uygulamadaki Amaçlarını şu sözlerle ifade etti; “Geleceğimizin Teminatı Olan Çocuklarımıza Daha İyi Bir Eğitim İçin Zemin Hazırlamalıyız. Her Gün Farklı Okullardan Öğrencilerle Bir Araya Gelmeye Devam Ediyoruz. Gençlerimizin Heyecanlarını Paylaşarak İlçemiz Hakkındaki Fikirlerini Büyük Bir Dikkat ve İçten Bir Samimiyetle Dinlemekteyiz. Onların Fikirleri Yeni Ardeşeni ve Yeni Türkiye’yi Şekillendirecektir. Bu Anlamda, Türk Telekom Anadolu Lisesi nden Furkan ASLIYÜKSEK, Gökhan GÜRSAL, Ramazan PUNE ve Sezer AYETMİZ,  Ardeşen Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerinden Selman ÖZYANIK, Muzaffer MAHMUTOĞLU, Mehmet ATASEVEN, Mahmut OFLUOĞLU, Salih Berkan OOKUTAN ve Önder BALABAN. Ardeşen Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Öğrencilerimizden B.Ali ATASEVEN, Doğan İSLAMOĞLU, Ahmet KALİ, Kadir GENÇ, Furkan KURU, Çağrı TEKEŞİN ve Alparslan ÖKSÜZ. Anadolu Fen Lisemizden Osman BİNGÖL, Muzaffer KORKMAZ, Berkay AKARSU, Taliha KULECİ, Nur Seda GÜNDOĞDU ve Melike YILDIRIM ile Sohbet Etme İmkânı Bulduk. Öğrencilerimizin Heyecanları ve Yeni Fikirleri Gençlerimizi Daha İyi Anlamamıza Vesile Oldu, Hedefleri Doğrultusunda Allah Zihin Açıklığı Versin. “Diye konuştu.

Başkanımız Hakan Gültekin Ayrıca; “Gençlerimizin dertleriyle hâllenirken, kendilerinin de İlçemiz hakkındaki düşüncelerini ve beklentilerini dinleme fırsatı buldum. Toplumun her kademesi öğrencilerimize gereken önemi ve özeni göstermelidir diye düşünmekteyim.” Dedi.

• Başkanımız Hakan GÜLTEKİN Gençlerle Bir Araya Geldi

23.03.2017 21:12 | 70