Başkanımız GÜLTEKİN’den CHP’ye İadeyi Ziyaret
Paylas

Geçtiğimiz Aylarda CHP Ardeşen ilçe Teşkilatında Yapılan Olağan Kongre Sonrası Başkanlığa Seçilen Erdoğan NEBİOĞLU ve İlçe Yönetiminin Ziyaretleri Sonrası İadeyi Ziyaret Babında Ardeşen Belediye Başkanımız Hakan GÜLTEKİN ve Beraberindeki heyet CHP Ardeşen İlçe teşkilatına ziyarette bulunarak İlçe Başkanı Erdoğan NEBİOĞLU’na yeni görevinde başarılar diledi.

Belediye Başkanımız Hakan GÜLTEKİN beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim YILDIRTAN, Belediye Meclis Üyelerimiz Mustafa ÖZYURT, Kenan İSLAMOĞLU, Yunus ÖNKİBAR, Mustafa OKUMUŞ, Serap TOPALOĞLU, AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve Aynı Zamanda Belediyemiz Meclis Üyesi Saniye ER ile birlikte CHP Ardeşen ilçe başkanlığına yeni seçilen Erdoğan NEBİOĞLU’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Heyeti CHP Ardeşen İlçe Başkanı Erdoğan NEBİOĞLU, İlçe Sekreteri Mehmet AYATA, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Aynı Zamanda Belediye Meclis Üyesi Erdoğan BUÇAB, Yine Yönetim Kurulu Üyelerinden Rahmi KAHVECİ, Osman KURNAZ, İsmail BAYRAK, Gürsü DENİZ ve Mustafa ASLIYUKSEK karşıladı.

• Başkanımız GÜLTEKİN’den CHP’ye İadeyi Ziyaret

28.04.2017 05:20 | 172