Matruşka Tiyatro Ekibi Ardeşen’de Sahne Aldı
Paylas

Ardeşen Belediyesi Sosyal ve Kültür Faaliyetleri Kapsamında “Oyun İçinde Oyun “ Matruşka Tiyatrosu Güzel Bir Oyunla Sahne Aldı.

Ünlü oyuncu Cem KOÇOĞLU ve Matruşka Tiyatro ekibinin 31 Mart’tan 15 Temmuz’a tek perdeli, çok oyunlu belgesel tiyatro tadındaki oyun gündüz Lise öğrencilerine Akşam ise halka açık olarak sahnelendi.

Ardeşen Belediyesi kültür merkezi konferans salonunda gündüz saat:14.00 da Lise öğrencilerine, akşam saat:19.00da halka açık olarak sahnelenen tiyatroya Siyasi Parti temsilcileri, daire müdürleri, il genel meclis üyeleri, STK temsilcileri ve halk katıldı.

Etkinlik sonrası Ardeşen Belediye Başkanımız Hakan GÜLTEKİN Matruşka Tiyatro ekibine Ardeşeni simgeleyen plaket hediye etti.

Tiyatro Etkinliğiyle İlgili belediye Başkanımız Hakan GÜLTEKİN Bey Bir Açıklama Yaptı, Açıklama Şöyle;  Ardeşen Belediyesi olarak her ay düzenlediğimiz sosyal ve kültürel faaliyetler kapsamında gündüz Lise Öğrencilerimize akşam ise tüm halkımıza yönelik ünlü oyuncu Cem KURTOĞLU ve Matruşka Tiyatro ekibinin sahnelediği “Oyun İçinde Oyun” adlı esere ilgi gösterip katılan siyasi parti başkanlarımıza, daire müdürlerimize, STK temsilcilerimize, öğrencilerimize ve tüm halkımıza teşekkür ediyorum.

• Matruşka Tiyatro Ekibi Ardeşen’de Sahne Aldı

28.04.2017 12:12 | 210