Başkanımız Okul Ziyaretlerini Sürdürüyor
Paylas

Ardeşen Belediye Başkanımız Sn. Hakan GÜLTEKİN’in geleneksel hale getirdiği Okul ziyaretleri ve öğrenci söyleşileri 2. dönemde de devam ediyor.

Belediyelerin sadece alt ve üst yapı yapmak için değil, yeri geldiğinde eğitime, spora, sosyal ve kültürel faaliyetlere de destek veren bir kurum olduğuna dikkat çekmek için Sn. Belediye Başkanımız tarafından başlatılan Okul ziyaretleri projesi 2016-2017 Eğitim Öğretim yılının 2. Döneminde de devam ediyor.

Başkanımız Hakan GÜLTEKİN ziyaretler sonrası şöyle konuştu; “Ardeşen belediyesi olarak her hafta, ilçede faaliyet gösteren bir okulumuzda Öğrencilerimiz, Öğretmenlerimiz ve Müdürümüz ile bir araya gelip hasbıhal etme imkânı buluyoruz. Bu anlamda bugün Ardeşen Kanuni Anadolu Lisemizde 12/B sınıfını, Işıklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemiz ( Işıklı Denizcilik Lisesi ) 9/B sınıfını ziyaret ederek öğrencilerimizle bir ders saati boyunca bir araya gelip birçok konuda istişarede bulunduk.

Ziyaretimiz esnasında ilgi ve alakalarından ötürü başta öğrencilerimiz olmakla üzere  Ardeşen Kanuni Anadolu Lisesi Müdürüm Ahmet OKUTAN ve Öğretmenlerimize, Işıklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ( Işıklı Denizcilik Lisesi ) Müdürüm Halil ÇIRAK ve Öğretenlerimize teşekkür eder, İlçemiz, Bölgemiz ve Ülkemiz için eğitim adına yaptıkları özverili çalışmalarda kendilerine başarılar diliyorum.”

• Başkanımız Okul Ziyaretlerini Sürdürüyor

27.04.2017 22:29 | 328