Ardeşen Belediyemizin Logosu Resmi Pul Oldu
Paylas

Ardeşen Belediyesi olarak yeni bir projeyi daha hayata geçirdik. Bundan böyle Ardeşen Belediyemizin Logosu PTT Pullarında yer alacak.

Ardeşen Belediye Başkanlığımız, İlçemizin tanıtımı ile ilgili yeni bir projeyi hayata geçirdi. Belediye Başkanımız Hakan Gültekin'in girişimleri sonucu PTT ile anlaşma sağlanarak posta pullarında Ardeşen Belediyemizin logosuna yer verildi.

Proje kapsamında kişisel pul uygulaması ile Ardeşen’inimizin Logosu PTT pullarında yer alacak ve böylelikle ilçenin adı ve logosu yurt içi ve yurt dışında tanınmış olacak.

Proje kapsamında bastırılan Ardeşen Logolu pullar Rize PTT başmüdürlüğü pazarlama memuru Kadir BİLGİLİ ve müdürlük personeli Yaşar TAŞKIN tarafından Belediye Başkanımız Hakan GÜLTEKİN’e teslim edildi.

• Ardeşen Belediyemizin Logosu Resmi Pul Oldu

27.04.2017 22:28 | 433