Belediyemiz Karla Mücadelesi Sürüyor
Paylas

Ardeşen Belediyesi olarak ilçeye bağlı mahallelerimizde ve şehir merkezimizde kar yağışı nedeniyle kapanan yolların açılması için ekipler çalışmalarını aralıksız sürüyor.

Ardeşen Belediye Başkan Vekilimiz İbrahim YILDIRTAN Belediye çalışmaları hakkında bir açıklama yaptı; "Tüm yurtta olduğu gibi bölgemizde de hissedilen soğuk hava ve beraberinde gelen kar yağışı hayatı olumsuz etkilemekte, İlçemizde de etkili olan kar yağışı özellikle yüksek kesimlerde bulunan mahallelerimize olan ulaşımı etkilemekte, bu durumdan vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için kar yağışının ilk başladığı Cumartesi günü geceden itibaren Belediye ekipleri tüm mahalle yollarının açık kalması için çalışmakta, bugün ise haftanın ilk iş günü itibariyle özellikle şehir merkezinde yaya kaldırımları başta olmakla birlikte, iş yerleri ve ara caddelerdeki yürüyüş güzergâhlarında gün boyunca iş makinesi ve kas gücü yardımıyla açık tutulacak." Bilgilerini verdi.

• Belediyemiz Karla Mücadelesi Sürüyor

28.04.2017 02:37 | 247