Araç Filomuzu Güçlendiriyoruz
Paylas

İlçemizin ihtiyaçları doğrultusunda araç filomuzu güçlendirmeye devam ediyoruz. Bu anlamda Ardeşen Belediyemize Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan hibe arazöz geldi.

Ardeşenimizin ihtiyaçları doğrultusunda araç filomuzu güçlendirmeye devam ediyoruz. Bu anlamda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından hibe edilen arazöz ilçemize ulaşmıştır. Hayırlı uğurlu olsun.

Yeni alınan araçlarla birlikte belediyenin araç parkının daha da güçlendiğini belirterek, yatırımlar ve hizmetlerimiz de artıyor. Belediyemizin çalışmalarında ihtiyaç duyulan tüm araç ve ekipmanlarımızı almaya devam ediyoruz. Son olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan hibe edilen arazözü ilçemize. Allah kazasız belasız hizmet etmeyi nasip etsin.

• Araç Filomuzu Güçlendiriyoruz

23.03.2017 16:07 | 241