Yeni Atanan Kaymakamlara Ziyaret
Paylas

Ardeşen Belediye Başkanımız Hakan GÜLTEKİN, yeni atanan Fındıklı, Pazar ve Çayeli ilçe Kaymakamlarına, AK Parti Ardeşen ilçe Başkanım Sadık BAYRAKTAR ve Tunca Belediye Başkanım Ahmet Naci AYTEMİZ ile birlikte hayırlı olsuna ziyaretinde bulundu.

1 Aralık 2016 tarihli Resmi Gazete yayımlanan karar sonrası İçişleri Bakanlığında Vali Yardımcıları ve Kaymakamların bazılarının görev yeri değişmişti. Bu doğrultuda Fındıklı İlçe Kaymakamlığına Kilis Vali Yardımcısı Vedat YILMAZ, Pazar İlçe Kaymakamlığına, Muğla Kavaklıdere Kaymakamı Cevat ÇELİK ve Çayeli İlçe Kaymakamlığına Şanlıurfa Vali Yardımcısı Oğuz ŞENLİK atandı. Sn. Kaymakamlarımıza AK Parti Ardeşen ilçe Başkanım Sadık BAYRAKTAR ve Tunca Belediye Başkanım Ahmet Naci AYTEMİZ ile birlikte hayırlı olsuna ziyaretinde bulunduk.

• Yeni Atanan Kaymakamlara Ziyaret

23.03.2017 16:57 | 386