10 Ocak İdareciler Gününüz Kutlu Olsun
Paylas

AK Parti Ardeşen Kadın Kollarından Başkan Gültekine Ziyaret

10 Ocak İdareciler günü münasebetiyle AK Parti Ardeşen kadın kolları başkanı Saniye Er ve beraberindeki heyet İlçe Belediye Başkanı Hakan Gültekin’i makamında ziyaret ettiler.

İdarecilik meziyet ve marifet isteyen bir iş ancak bu anlamda çalışma arkadaşlarınızın kalifiye olması işten anlaması ve özverili çalışmaları bir idarecinin başarıya giden yolunda bulunan birçok engeli de ortadan kaldırır.

Bu anlamda 10 Ocak İdareciler günü münasebetiye AK Parti kolları başkanı Saniye Er ve yönetim kürülü üyeleri,  Ardeşen ilçesinin başarılı Belediye Başkanı Hakan Gültekin’i makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Başkan Gültekin Şöyle konuştu; “İdarecilik ağır sorumluluklar içerir. Bu önemli görevde yanınızda size destek veren personeliniz harici STK’lar dan da güç almanız gerekir. Bizler bu anlamda gerek vekillerimizden, valimizden, kaymakamımızdan, il ve belediye meclis üyelerimden, belediye çalışanlarımdan, Ak partimizin her kademesinden,muhtarlarım ve STK’lar dan gerekli desteği en iyi şekilde almaktayız. Bu anlamda 10 Ocak İdareciler günü hasebiyle bizleri unutmayan, AK Parti Ardeşen kadın kolları başkanımız Saniye ER ve tüm yönetim kurulu üyelerine bu anlamda teşekkürü bir borç bilir ve bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerini tebrik ederim.”

• 10 Ocak İdareciler Gününüz Kutlu Olsun

23.03.2017 20:46 | 370