10 Ocak Gazeteciler ve İdareciler Gününü Kutladık
Paylas

10 Ocak çalışan gazeteciler ve İdareciler günü programımızı tamamladık.  İlçe Kaymakamlığımız ve Ardeşen Gazeteciler Derneğimizle ortak yürütülen programa ilçe kaymakamlığımız bünyesinde çalışan idarecilerimiz ve bölgede görev yapan basın mensupları katıldı.

Düzenlediğimiz  programa ilçe Kaymakamımız Emrah YILMAZ bey, ilçe Belediye Başkanımız Hakan GÜLTEKİN bey, RTEÜ Ardeşen Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Sait ALBAYRAK bey, ilçe jandarma komutanı Mustafa ÇİÇEK, ilçe emniyet müdürü Ahmet Levent BÖKE, Daire müdürleri, Rize gazeteciler dernek başkanı Faik BAKOĞLU, Ardeşen gazeteciler dernek başkanı Salih NAVDAR, Ardeşen matbaası ve Ardeşenin sesi gazetesi sahibi Ahmet ÖZCAN, Karadeniz medya mensupları dernek başkanı ve Toplum gazetesi sahibi Saltuk DENİZ, Gelişim TV & Radyo Genel müdürü Tayfun TAN, Haber sorumlusu Adem ÖNÇIRAK, Lazhaber53.com haber sitesi ve umut fm genel yayın yönetmeni Merve ÖNÇIRAK, ardesen.com haber sitesi sahibi ve vitamin fm genel yayın yönetmeni Ömer Faruk ZENGİNAL, Medya Laz haber sitesi ve Vitamin fm radyo müdürü Adem AKATİN, Vitamin fm radyo programcısı ve Reklam müdürü Utku DEVRİMSEN, Ardeşen haber.com site yöneticisi Muhammet ŞEREMET,  ardeşengazete.com site yöneticisi Mustafa ÖZYANIK, Ayder53 Haber Sitesi sahibi Bülent İSLAMOĞLU ve TRT Çamlıhemşin muhabiri Yalçın ŞŞAHİN katıldı.

10 Ocak çalışan gazeteciler ve İdareciler günü münasebetiyle verilen yemekte Ardeşen gazeteciler dernek başkanı Salih NAVDAR, Rize gazeteciler dernek başkanı Faik BAKOĞLU, ilçe Belediye Başkanımız Hakan GÜLTEKİN bey ve Kaymakam Emrah YILMAZ bey birer konuşma yaptı.

Belediye Başkanımız Hakan GÜLTEKİN bey konuşmasında şunlara değindi; Bugün burada  10 Ocak çalışan gazeteciler günü nedeniyle toplanmış bulunsak dahi, bu günün bir anlamı daha var 10 Ocak idareciler günü, her yıl belediyemiz bünyesinde bölgede gazetecilik yapan basın mensuplarıyla bir araya gelsek de bu yıl sn. kaymakamımız Emrah beyle istişare ederek İdareciler günü dolayısıyla ilçemizde görev yapan daire müdürlerimizi de bu etkinliğe katmayı uygun gördük.

Bugün idarecilerimiz ve gazetecilerimiz ile birlikte bir masanın etrafında toplanmış bulunmaktayız.

Gazetecilerimizin ve idarecilerimizin ne zor şartlarda görev yaptığının farkındayız, toplumun doğru haber almasını sağlayan siz değerli gazetecilerin ve her daim özveriyle çalışan idarecilerimizin bu anlamlı günü kutlu olsun der hepinize saygılar sunarım. Diye konuştu.

Kaymakamımız Emrah YILMAZ bey günün anlam ve önemine ilişkin şunları söyledi; Bugün özelikle siz medya mensuplarını ve daire müdürlerimizi ağırlamak istedik.  Gazetecilerin kendi imkânlarıyla haber yapmak için çaba gösterdiklerini birçok kez şahit olmuş bir kişi olarak yeri geldiğinde ailesinden ve kendisinden büyük fedakârlıklar göstererek gecesini gündüzüne katarak haber peşinde koşan siz gazetecilerin bu anlamlı gününü en içten dileklerimle kutlamak isterim.

Bugün ayrıca idareciler günü, bu anlamda hem gazetecilerimiz hem de daire müdürlerimizle bir araya gelmek için başkanımız Hakan beyle böyle bir programı tertipledik. İdari personelimizin işi her zaman zor onların özverili çalışmaları bizimde sevk ve idaremizi güçlendiriyor, bu anlamda 10 Ocak idareciler günlerini kutlarım. İfadelerinde bulundu.

Yapılan konuşmalar sonrası Ardeşen gazeteciler dernek başkanı Salih NAVDAR Belediye Başkanımız Hakan GÜLTEKİN beye ve Kaymakamımız Emrah YILMAZ beye İdareciler günü dolayısıyla birer plaket verdi.

Yemek sonrası daire müdürleri, ilçe belediye başkanı ve kaymakam gazeteciler için hazırlanan hediyeleri verdi ve ardından toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirdiler.

• 10 Ocak Gazeteciler ve İdareciler Gününü Kutladık

28.04.2017 11:14 | 607