Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı
Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

Zafer Bayramı Ardeşen’de Törenle Kutlandı

Ardeşen’de 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni tüm yurt genelinde olduğu gibi Rize ve ilçelerinde de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Ardeşen’de ki kutlama töreninde ilçe Kaymakamlık ve Belediye başkanlığının çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

İlçe Kaymakamlık Binası meydanında bulunan Atatürk Anıtı önünde gerçekleşen ve Jandarma Komutanlığının tertip ettiği programa, İlçe Kaymakamı Emrah Yılmaz, İlçe Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Daire müdürleri, Oda Başkanları, STK temsilciler, Okul müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Günün anlam ve önemine binayen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bayram mesajını Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mevlüt Altı okurken, programda İlçe Jandarma komutanlığında görevli Baş Çavuş Selçuk Korkmaz bir konuşma yaptı.

Çelenk koyma töreninin ardından; ilçe Kaymakamı Emrah Yılmaz ve İlçe Belediye Başkanı Hakan Gültekin Kaymakamlık makamında tebrikleri kabul etti.