Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı
Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

Yaz Spor Okullarında Okuyan Öğrencilere Malzeme Desteği

Ardeşen İlçesinde yaz spor okullarında eğitimlerine devam eden çocuklara Ardeşen İlçe Kaymakamlığı, Ardeşen İlçe Belediyesi ve Rize İl Spor Müdürlüğü tarafından spor malzemesi desteği verildi.

Gün içinde Öğlene kadar Kur’an Kurslarında, öğleden sonra ise ilçe spor müdürlüğünün çeşitli spor dallarında açtığı kurslara devam eden öğrencilere çeşitli spor malzemeleri verildi.

Ardeşen Vali Erdal Ata Kapalı Spor Salonunda, İlçe Kaymakamı Emrah Yılmaz, İlçe Belediye Başbakanı Hakan Gültekin, İl Spor Müdürüm Mustafa Çelik, İlçe Spor Müdürüm Ali Osman Önçırak ve Ardeşen Belediye Meclis Üyesi Yunus Önkibarın katıldığı törenle yaz spor kurslarına devam eden öğrencilere malzeme desteği yapıldı.

Futbol, Basketbol, Hentbol ve Tekvando gibi birçok spor dalında açılan yaz spor kurslarına devam eden öğrenciler aldıkları hediyeler karşısında heyecanlarını ve sevinçlerini gizleyemedi.