Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı
Kuvvetli Sağanak

VEZİROĞLU’ndan Başkanımız GÜLTEKİN’e Ziyaret

Doğu Karadeniz Doğa Sporları Kulübü yönetim kurulu üyesi, Doğa sevdalısı, Rehber ve Vitamin Fm yönetim kurulu başkanı Zekeriya VEZİROĞLU Belediye Başkanımız Hakan GÜLTEKİN beyi makamında ziyaret etti.

Ziyaretten dolayı kendisine teşekkür eden Belediye Başkanımız Hakan GÜLTEKİN sözlerine şöyle devam etti; “Dokadak spor kulübü yöneticilerinden, Karadeniz aşığı doğa tutkunu ve Vitamin Fm yönetim kurulu başkanı Zekeriya VEZİROĞLU geçtiğimiz yıl Ağustos ayında Artvin’de geçirdiği trafik kaza sonrası kısmi felç geçirmesine rağmen, çok hızlı bir şekilde iyileşmesi bizleri çok mutlu etti. Geçirdiği talihsiz kaza sonrası hastane ve taburcu olduktan sonra evinde de ziyaret ettiğimiz Veziroğlu bizleri ziyarete gelmiş hoş sefa gelmiş.”