Tekvando Şampiyonasında 2 Altın 3 Bronz Madalya Aldık

Ardeşen Belediyesi Tekvando takımımız 6 – 8 Ocak 2017 tarihleri arasında Gümüşhane’de düzenlenen Anadolu Yıldızlar Tekvando Şampiyonasında takım olarak Ardeşen’inmizin Gururu oldu.

Anadolu yıldızlar Tekvando Şampiyonası gurup karşılaşmalarında Yıldız kızlarda 1. Olan Ardeşen Belediyesi Tekvando Takımı Orduda yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

İşte Şampiyon Sporcularımız ve elde etikleri dereceler.

Yıldız Kızlarda:

Havva Nur Eksilmez 37kg’da Altın Madalya 1.

İlknur Kuleci 59 kg’da Altın Madalya 1.

Aslıhan Limon 33 kg’da Bronz Madalya 3.

Yıldız Erkeklerda:

Erdem Koloğlu 37kg’da Bronz Madalya 3.

Efe Zenginal 33kg’da Bronz Madalya 3.

Alınan bu başarılar sonucunda Ardeşen Belediyesi Yıldız kızlar Tekvando takımımız Ordu’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Başarılı sporcularımıza belediye başkanımız Hakan GÜLTEKİN’den de ödül geldi.

Şampiyona sonrası ilçeye dönen Takım, Antrenörümüz Yaşar Azaklı, Sporcularımız ve Erdem Koloğlunun velisi Fevzi Koloğlu belediye başkanımız Hakan GÜLTEKİN’i makamında ziyaret ederek haklı sevinçlerini paylaştılar.

Başkanımız Hakan GÜLTEKİN’de elde ettikleri başarıdan dolayı Ardeşen Belediyesi Tekvando takımı sporcularına eşofman hediye etti.